Societatea Depanări Rapide S.R.L., în calitate de operator de date cu caracter personal, informează membrii săi dar și publicul larg cu privire la categoriile de date cu caracter personal pe care le deține și le prelucrează, în vederea îndeplinirii atribuțiilor care îi revin, conform Legii.

CE FEL DE INFORMAȚII COLECTĂM PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI? ÎN CE SCOPURI?

Informațiile furnizate voluntar prin intermediul website-ului www.depanari-rapide.ro

Când utilizati formularul de programare online pe site sau când ne contactați prin e-mail, ne comunicați și ne dați acces în mod voluntar la informații/date personale. Aceste informații/date pot să includă numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adrese de corespondență / de domiciliu. Vă asigurăm că aceste informații sunt păstrate în condiții de securitate și confidențialitate doar pe email, iar ulterior sunt șterse. Nu dezvăluim, nu transferăm și nu vindem informații către terți.

Informații colectate automat

Când navigati pe site-ul nostru, este posibil să colectăm informații despre vizita dumneavoastră. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ați interacționat cu website-ul nostru. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor și doar cu acceptul dumneavoastră.